Ik werk met gipsplaten* die ik zowel als ondergrond en als reliëfmateriaal gebruik. Je kunt er direct op schilderen met acryl, het trekt niet krom en is goedkoop in aanschaf. Daarbij maak ik ook soms gebruik van gasbeton om vormen uit te snijden en klei om modellen/mallen van te maken als ik meerdere dezelfde vormen wil gebruiken.

*Nadeel is echter dat het slechts in beperkte maatvoering (ik gebruik stucplaten voor natte ruimtes en die zijn maximaal 60 x 120 cm)

Inspiratie is er voldoende. Ik heb ik alle jaren notities, schetsjes en of beeldmateriaal bewaard en zodoende ligt er een hele stapel aan mogelijke uitgangspunten voor werkstukken. Bovendien komen er bijna dagelijks weer nieuwe ideeën bij.

Kunstenaars die mij kunnen inspireren zijn o.a. Klimt, Dali, Millais,

Mijn voorkeur gaat uit naar onderwerpen waarmee/waarin/waardoor iets gebeurt. Abstractie beheers ik niet dus vertel ik mijn ‘verhalen’ in herkenbare beelden. De kijker zal echter scherp op moeten letten, omdat ik zo af en toe met ‘dubbele bodems’ de toeschouwer op het verkeerde been probeer te zetten. Daarbij maak ik graag gebruik van organische vormelementen van zowel mens, plant en dier.